Deschide cel de-al treilea ochi

heading_title

Centrul energetic dintre ochi este cunoscut sub denumirea de cel de-al treilea ochi; el regleaza amploarea si intentsitatea clarvederii noastre. Deschiderea celui de-al treilea ochi este o component esentiala pentru a vedea lumea spiritelor.

Iata sapte pasi necesari pentru a reusi sa ne deschidem cel de-al treilea ochi:
  1. In primul rand, spuneti-va “ Este sigur si bine pentru mine sa vad cu cel de-al treilea ochi”. Repetati aceasta afirmatie si daca simtiti orice tensiune sau temere atunci cand pronuntati aceste cuvinte, respirati prodund.la fiecare expiratie, imaginati-va ca inlaturati orice temere sau grija referitoare la dorinta de a deveni clarvazatori.
  1. Luati un cristal de cuart curat si tineti-l in mana dominanta (mana pe care obisnuiti sa o folositi la cele mai multe activitati). Inmaginati-va o fiinta de lumina care vine spre voi si intra in cristal. Vizualizati cum acea fiinta de lumina curate cristalul de orice exista malefic in el.
  1. Ridicati cristalul tinandu-l in aceeasi mana ca si pana acum, pana cand ajungeti cu el la nivelul fruntii si il asezati in fata celui de-al treilea ochi. Indepartati apoi degetul mijlociu spre cristal.
  1. Apoi puneti degetul mijlociu al celeilalte maini (cea pe care nu o folositi la scris) in punctul cel mai din spate (nu deasupra) al capului.
  1. Imaginati-va o lumina puternica si stralucitoare iesind din degetul mijlociu al mainii dominante mergand spre cel de-al treilea ochi si apoi spre mijlociu al celeilalte maini. Veti realiza astfel un circuit energetic in care mana dominant va transmite energie mainii opuse. Cum acest flux energetic va trece prin cap, va va inlatura toate manifestarile de stress psihic, deschinzandu-va al treilea ochi, acest proces dureaza normal 1 – 3 minute; puteti simti in aceste momente o presiune in cap, caldura in degete si furnicaturi in maini. Toate acestea sunt senzatii normale, determinate de energiile implicate in proces.
  1. In continuare puneti mana dreapta peste urechea dreapta, tinanad in continuare cristalul in cealalta mana. Faceti apoi acelasi lucru cu mana stanga peste urechea stanga. Imaginati-va o lumina alba iesing din degetul mijlociu al mainii dominante. Mutati apoi incet si simultan ambele maini spre partea cea mai din spate a capului. Repetati aceste miscari de sapte ori cu gesture lente. Mentineti-va permanent concentrarea pe cel de-al treilea ochi si pe lobul occipital al capului; aceasta este partea din creier care inregistreaza, recunoaste si constientizeaza viziunile. Cu ajutorul luminii vizualizate, puteti curata regiunea cuprinsa intre cel de-al treilea ochi si lobul occipital. Aceasta regiune este responsabila de transmiterea viziunilor de la al treilea ochi spre creier. In acest fel, puteti constientiza mai usor viziunile pe care le aveti si mai ales le veti putea intelege semnificatia. Fara conectarea dintre cel de-al treilea ochi si lobul occipital, o persoana nu va putea fi constienta de viziunile ei si nici nu le va intelege.
  1. Pasul final este Acela de a pune degetul mijlociu al mainii dominante pe cristalul lipit de cel de-al treilea ochi. Veti ridica astfel orice bariera care exista peste acest centru energetic. Cu o miscare fina, indepartati aceasta bariera si deschideti cel de-al treilea ochi asemenea unei ferestre. Nu uitat sa respirati profund in timp ce realizati acest ultim pas. Repetati acest proces de cel putin sapte ori sau pana atunci cand simtiti ca nu mai este nici o bariera. 
Dupa ce veti parcurge acesti sapte pasi, veti constata o amplificare a viziunilor mentale.Atunci cand veti inchide ochii si va veti imagina o gradina, veti percepe imaginea mult mai luminoasa si mai viu colorata decat o percepeati inainte. Visele din timpul noptii vor devenii mult mai interesante si le veti retine mai usor; memoria vizuala se va dezvolta considerabil.