bol tibetan mantre batut manual 15 cm boluri tibetane bol tibetan mantre batut manual 15 cm 2
bol tibetan mantre batut manual 15 cm boluri tibetane bol tibetan mantre batut manual 15 cm 3

Bol tibetan Mantre batut manual 15 cm

600 lei

  • Cod produs: MANPUR15
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Etichete: bol tibetan mantre batut manual 15 cm boluri, tibetane

Bolul tibetan lucrat 100% manual din 7 metale, este indicat in terapia cu boluri tibetane cantatoare pentru a reduce stresul, aduce o stare profunda de pace, buna dispozitie si de a imbunatati starea de sanatate. Un bol cantator tibetan poate fi folosit pentru a alina durerea si a reduce stresul.

Prin atingerea bolului cantator cu un bastonas de lemn, ele creaza o gama de sunete care readuc partile bolnave, dezechilibrate din corp, minte si suflet la o frecventa vibrationala normala.

Sunetele generate de un bol cantator tibetan ajuta la vindecarea stresului, durerii, depresiei si multor alte afectiuni. Tonurile unice creaza o stare perfecta pentru meditatie profunda sau gandire creativa.

Dimensiune este de 15 cm, are inclus bat din lemn si aliajul este din 7 metale.

Fiecare parte a corpului nostru rezoneaza la o alta frecventa. Cand un organ, sau o parte a corpului vibreaza “dezacordat” vorbim de afectiune sau de boala. Sunetele pe care le creaza bolurile cantatoare tibetane repun in functiune si optimizeaza ”flowul” de energie in partile corpului care au fost afectate.

Un alt aspect foarte important legat de bolurile cantatoare este ca vibratiile lor actioneaza asupra tuturor nivelurilor, adica spiritual, fizic si emotional, practic tratand toata fiinta, nu doar cateva centre energetice sau parti ale corpului. Multi oameni marturiresc ca pe langa ameliorarea durerlior, ajung si la un nou nivel de multumire si bucurie.

Bolurile tibetane cantatoare sunt folosite si in yoga, la terapie prin muzica si in ceremonii religioase. In traditia budista, un bol tibetan cantator din sapte metale era folosit pentru a marca inceputul si sfarsitul ciclurilor de meditatie.

Bolurile tibetane cantatoare lucrate manual din 7 metale sunt vase cantatoare folosite pentru purificarea casei de energii negative, pentru meditatie si relaxare. Terapia cu bol tibetan cantatoar reduce stresul, creaza o stare profunda de pace, buna  dispozitie si imbunatatieste starea de sanatate. Un bol cantator tibetan poate fi folosit pentru a alina durerea si imbunatatieste starea de sanatate. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun