cristal energetic labradorit 19 cm cristale energetice 7 chakre cristal energetic labradorit 19 cm 2
cristal energetic labradorit 19 cm cristale energetice 7 chakre cristal energetic labradorit 19 cm 3
cristal energetic labradorit 19 cm cristale energetice 7 chakre cristal energetic labradorit 19 cm 4

Cristal Energetic Labradorit 19 cm

145 lei

  • Cod produs: LAB19
  • Disponibilitate: 2-3 Days

Etichete: cristal energetic labradorit 19 cm cristale, energetice, chakre

Cristal Energetic Labradorit - Magie si Divinatie 

ELEMENT: Vant

CHAKRA Labradorit: Toate

Labradoritul activeaza ochiul interior, permitandu-ne sa vizualizam mai clar locuri din trecut, din viitor sau aflate la mari departari. Are un curcubeu de nuante stralucitiare, vizibile doar atunci cand piatra este tinuta in lumina.

Cristalul de Labradorit actioneaza ca aliat in sprijinul celor care doresc sa patrunda in vid pentru a obtine informatii si cunostinte despre laturile nevazute ale vietii. Pentru samani, magicieni, este o piatra protectoare si puternica, ea poate sa ii ajute sa-si aminteasca experientele pe care le-au avut pe alte taramuri, in alte timpuri si in alte vieti. El ne poate facilita accesul in planuri diferite de constiinta si vibratie, ingaduindu-ne sa "circulam" consient intre mai multe lumi.

Cristalul energetic Labradorit creeaza un camo de forte in intreaga aura, care protejeaza si intareste energiile din interior si nu ingaduienimanui sa va "acceseze" energia personala si sa va secatuiasca. Il puteti folosi pentru a va asigura ca fortele primordiale sunt disponibile si corespunzator proportionatepentru sistemul vostru energetic.

Actiunile subtile ale sinelui interior si ale calauzelor superioare sunt adesea descrise in cultura noastra drept "magie". Minunatele sincronicitati si ocazii care se ivesc atunci cand suntem in armonie cu toate aspectele fiintei noastre creeza o stare de mister si de miracol si produc o rezonanta intre latura noastra materiala si cea spirituala, facand ca energia noastra generala sa functioneze in armonie cu scopul nostru divin. 

Energia Labradoritului ne ajuta sa strapungem valurile Vidului, unde salasluiesc toata cunoasterea si toate posibilitatile. Vidul este sediul nesfarsitelor posibilitati si sursa intregii creatii. Labradoritul inlesneste lucratorilor in Lumina accesul catre acest taram al potentialului si ii ajuta sa aduca in aceasta luma creatiile care slujesc binelui suprem al tuturor fiintelor.

AFIRMATIE: Invoc forta magica a constiintei superioare.

Dimensiune:  19 cm x 7 cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun