Beneficiile cristalului de cuart roz

heading_title

heading_title
Chakra – Chakra Inimii
Zodiac – Taur, Balanta
Planeta – Venus
Element – Pamant,Apa
Culoare – roz trandafiriu

♥ Dragoste necondiționată ♥ Dragoste de sine ♥ Dragoste de mama ♥ Îngrijire ♥ Bunătate ♥ Prietenie ♥ Dragoste romantică ♥ Dragoste platonica
Cuartul roz este piatra iubirii universale. Reface încrederea și armonia în relații, încurajând iubirea necondiționată.Cristalul natural de cuart roz purifică și deschide inima la toate nivelurile pentru a promova dragostea, iubirea de sine, prietenia, vindecarea profundă interioară și sentimentele de pace. Calmează și linișteste, ajută la confort în momente de durere.

             
Cuartul roz îndepărtează negativitatea și protejează împotriva poluării mediului, înlocuind-o cu vibrații iubitoare. Încurajează iertarea și acceptarea de sine invocând încrederea în sine și valoarea de sine. Acest cristal întărește și echilibrează inima fizică și sistemul circulator și eliberează impuritățile de la fluidele corporale. Ea grăbește recuperarea, reduce tensiunea arterială crescută, ajută la afecțiuni ale pieptului și plămânilor, vindecă rinichii și suprarenalele și atenuează vertijul. Un bun sprijin energetic pentru cei cu leucemie. Cuartul Roz  are puterea de a crește fertilitatea și de a proteja atât fătul mamă cât și fătul nenăscut de avort spontan.


Cuartul roz a fost folosit în ritualuri și ceremonii de dragoste de secole, și rămâne piatra romanticului. Un membru al familiei de cuarț, acest cristal este alcătuit din dioxid de siliciu. Are o nuanță dulce moale,  iar culoarea roz este rezultatul micilor incluziuni de fibre roz, cunoscute ca dididumortierite, în piatra care îl împiedică să fie total transparentă. Cuart roz ar trebui să fie ferit de razele solare pentru a nu-și pierde culoarea. Cu o structură cristalină hexagonală, această piatră se formează în mod tipic în specimene mari, dar uneori dezvoltă și clustere mai mici, prismatice. Nu există lipsă de cuart roz, care se găsește în abundență în minele din întreaga lume. Cele mai frecvente surse pentru cuart trandafir sunt în Brazilia, Madagascar, India și Africa de Sud.

Cristal Energetic Cuart roz semnificatie: Iubire, delicatețe, vindecare emotionala, eliminarea stresului, uniune cu Divinul.

CHAKRA activata de cristalul energetic Cuart roz: CHAKRA INIMA (4)

Cristal Energetic de Cuart Roz este piatra cardinala a iubirii - iubire de sine, iubire pentru partenerul de viata, pentru copii, familie, comunitate, pentru pamant, Univers si Divinitate.
Cuartul roz tinut in casa, umple intregul spatiu cu energiile sale blande, plasand energia iubirii in centrul existentei tuturor celor care traiesc acolo.
Acest cristal energetic de cuart roz stimuleaza si deschide chakra inimii, curata corpul emotional si contribuie la integrarea si eliminarea vechilor peograme emotionale.
Cuartul roz unul dintre cei mai umili si puternici aliati spirituali, ne îndreaptă inimile spre iubire si scalda trupul, mintea si spiritul in aceasta frecventa tamaduitoare si inaltatoare. Este unul din principalele cristalele energetice care poarta constiinta pura a tururor maestrilor spirituali centrati pe inima.

Meditand cu aceasta piatra energetica de cuart roz, veti fi invaluiti de energia dragostei, iar chakra inimii va fi activata pentru a emana sentimental innascut al iubirii. Cand traim cu adevarat dragostea, nu ne gandim cine da si cine primeste, intrucat cel indragostit si cel adorat devin o singura fiinta. Cristalul energetic de cuart roz ajuta la dizolvarea granitelor ridicate de izolare si neincredere si ne poarta catre sentimentul unirii cu Tot-Ce-Exista si care reprezinta esenta ascunsa in adancul inimii. Unul dintre beneficiile Cuartului Roz este vindecarea inimii ranite si reinvierea increderii, linisteste si purifica intregul camp auric.

Beneficii Cristal Energetic Cuart Roz: aduce eliberarea de tensiune si de stres, dizolvarea furiei si a resentimentelor; risipeste teama si suspiciunea si ajuta la renasterea sperantei si a credintei in bunavointa Universului. Are tonalitate feminina, si este una dintre pietrele Marii Mame.Cristalul nu doar ca activeaza chakra inimii, dar leaga in acelasi timp inima personala cu inima Pamantului si Inima Universului.

Vibratiile de iubire ale cristalului Energetic de Cuart Roz pot patrunde pana la nivel celular, reprogramand celulele pentru bucurie si longevitate in loc de disperare si moarte.Aceasta capacitate de reprogramare este sursa potentialului de vindecare a Cuartului Roz.

AFIRMATIE pentru cristalul Energetic de Cuart Roz: Imi deschid inima pentru a primi si impartasi energia iubirii.