Blog

Bolurile cantatoare din cristal

Bolurile cantatoare din cristal

Pe lângă bolurile tibetane tradiționale, există bolurile cântătoare din cristal. Bolurile de cuart au fost ameliorate cu alte pietre prețioase, precum rubin și cuarț roz, dar și cu metale prețioase ca aur și argint. Bolurile Cantatoare din cristal sunt fabricate din nisip de siliciu din cuarț pur.Nisipul este turnat într o matriță care se rotește centrifugal, în centrul căreia există o flacără de la un arc electric care este aprinsă la 4000 grade Celsius. Procesul fuzionează granulele individuale într-un întreg. De aceea interiorul bolului este neted,iar exteriorul este granular și strălucitor precum micuțele granule de cuart. Bolul este apoi configurat prin șlefuirea exteriorului sau netezirea înălțimii sale până când este găsită frecvența sau nota dorită.


Ce este vibratia personala?

Ce este vibratia personala?

Vibratia personala este energia combinata a trupului fizic, a starii emotionale si a caracterului eteric al constiintei intuitive. Atunci cand aceasta sinteza este una armonioasa, se creeaza o frecventa reala si plina de liniste, asemenea unei piese muzicale compuse cu maiestrie. Cu toate acestea, daca unul dintre elementele implicate este dezechilibrat, vibratiile ajung sa fie disonante sau in dezacord. O persoana sensibila poate spune cand o alta este tulburata, resimtind de obicei acest lucru in piept, in inima sau in stomac. O asemenea constientizare ii poate alerta pe parinti, ajutandu-i sa perceapa o problema indrumandu-i astfel sa faca pasii necesari pentru a-si ajuta copiii sa isi redobandeasca echilibrul interior.

Fiecare dintre noi avem o vibratie specifica.

Cu totii avem anumite vibratii personale, unice, la fel ca amprentele sau sunetul vocii. Tiparele noastre de energie transmit totul, in ceea ce ne priveste, din punct de vedere fizic, emotional si intuitiv. Ele indica faptul ca suntem puternici sau slabi, fericiti sau tristi, bolnavi sau sanatosi, cu picioarele pe pamant sau nu, concentrati sau visatori.Mai mult, ne arata daca suntem constienti sau nu de ceea ce ni se intampla.

A constientiza propriile vibratii inseamna a invata sa observam si sa reactionam la energiile subtile ale fiintei noastre. Aceasta constientizare isi are originea in adancul sufletului, iar daca vrei sa o amplifici, este nevoie de sensibilitate, efort si atentie. Cu toate acestea nu este cu nimic diferit  fata de situatia in care o invata invata sa aprecieze muzica, dar care pentru o ureche neformata este doar o stare placuta de sunete. Insa, pe masura ce se concentreaza mai mult, isi poate intari perceptiile, incepand astfel sa discearna instrumentele individuale care se combina pentru a crea o asemenea frumusete.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti indepartezi atentia de la minte si de la lumea gandurilor si a cuvintelor si sa pui accentul pe suflet si pe sentimente. Nu este vorba despre o conexiune intelectuala, ci de una intuitiva. Iti poti descoperi si tu aceasta abilitate interioara de a te conecta la propriile vibratii, inclusiv la cele ale membrilor familiei. Privste in adancul sufletului si intreaba-te daca totul este in regula cu ele. Uita-te la fiecare persoana in parte cu ochii inimii si asculta manifestandu-si compasiunea observandu-le miscarile, tonul vocii si vibratiile. Nu uita ca este un proces foarte subtil si evita ca asteptarile pe care le ai – si anume ca vei descoperi sentimente extrem de outernice – sa nege ceea ce experimentezi de fapt. In timp, dupa ce vei exersa de mai multe ori, vei putea surprinde din ce in ce mai multe aspecte, in special daca stii incotro te indrepti si esti constient de propria energie.

De asemenea, poti percepe si mai mult vibratiile unei persoane, observand in mod constient tot ceea ce se poate atunci cand esti in preajma ei – cu alte cuvinte, sa acorzi atentie sentimentelor pe care le emana, indiferent ca este vorba despre calm, liniste, agitatie, spaima, sanatate, boala, putere sau slabiciune.Poti simti si tiparele de energie ale propriilor copii cand ii legeni in brate, cand ii masezipe spate sau cand ii tii de mana si le asculti vocile sau bataile inimii. Toate aceste activitati care formeaza ceea ce numim o legatura inseamna de fapt sa ne familiarizam cu vibratiile persoanei respective.

Fiindca vibratia personala este compusa din energie fizica, emotionala si intuitiva poate fi adusa la suprafata de mai multe lucruri, printre care si problemele de sanatate, stres, epuizare sau o alimentatie necorespunzatoare: zahar, alcool si droguri in exces, supararea, furia sau mania ori oamenii negativi care ne seaca de puteri si ne afecteaza extrem de mult. Asa cum un muzician sensibil poate identifica o „nota distonanta”, parintii care constientizeaza tot ceea ce se intampla si isi asculta inima vor observa cand vibratiile propriilor copii sunt nefiresti. De obicei, totul incepe cu o schimbare foarte subtila, pe care de cele mai multe ori, parintii aleg sa o ignore, asteptand dovezi mai concrete care sa le arate ca lucrurile nu sunt in regula. Cu toate acestea, daca am incepe sa acordam atentie intuitiei atunci cand vine vorba despre copiiinostri, multe problem ar putea fi remediate inainte sa scape de sub control.

Ai incredere in ceea ce iti spune inima.

Folosirea unui al saselea simt inseamna sa te simti la fel de confortabil cu dimensiunea ta nonfizica si cu cea fizica. Inseamna sa poti simti si recunoste propriile vibratii, la fel de repede cum vezi lumina semaforului sau semnele de circulatie. In momentul in care esti constient de vibratiile personale ale celor din jurul tau, vei fi alertat de fiecare data cand ceva nu este in regula. Simpla lor recunoastere nu va restabili insa echilibrul. Doar atunci cand ai incredere in ceea ce iti spune inima, cand reactionezi la semnalele aferente si actionezi pornind de la instictele pe care le ai, intuitia ta va incepe sa dea roade, iar tu si cei dragi sa aveti doar de castigat.Trebuie sa stii ca le poti simti campurile energetice invizibile si sa onorezi pur si simplu aceste sentimente, fara sa le pui sub semnul intrebarii.

Afişare 1 - 2 din 16 (8 pagini)