Mesajul cristalului de Celestit

heading_title

Cristal Energetic Celestina: Noroc - Adevar - Armonie 

Beneficii cristal CELESTINA: Comunicare angelica, acces la dimensiuni inalte, seninatate

Chakrele activate de cristalul Celestina: al treilea ochi, coroana, transpersonale si eterice (8-14 deasupra capului)


Cristalul de Celestina emana energie blanda, inaltatoare, care poate ridica si extinde constiinta catre taramurile superioare. Celestina este una dintre cele mai eficiente pietre pentru accesarea taramului angelicsi poate facilita comunicarea dintre sine si ingerii pazitori sau calauzele angelice.

Cristalul de Celestina stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana, precum si chakrele eterice aflate deasupra capului. In timp ce inalta constiinta, datorita energiei blande - cristalul energetic de Celestina, va face mai degraba sa va simtiti ca si cum ati pluti pe un nor, nu propulsati intr-o racheta, la viteza luminii.

Cristalul energetic de Celestina este ideal de amplasat in dormitor, in camera de vindecare sau in spatiul de meditatie, ca purificator al mediului si ca sursa de energii pozitive blande. Vibratiile cristalului de Celestina radiaza in toate directiile, dar se poate aplica si pe zone specifice, pe chakre sau pe punctele meridianelor.

AFIRMATIE pentru cristalul energetic de Celestina: Sunt o fiinta iubitoare, ma bucur de deplina seninatate si de adevar interior si sunt permanent in comuniune cu sinele meu superior, cu ingerii si calauzele mele spirituale.

Culoare: Albastru Translucid
Proprietati curative: Acest cristal te asista in evolutia spre nivelurile superioare ale constiintei si aduce un plus de luciditate si asumare a adevarului personal. Serveste, de asemenea, drept intrument de comunicare in connexiunea cu ingerii.

Mesaj: ” Ca mesajer angelic, functionez asemenea unui conductor ce amplifica vibratia rucagiunilor in acest plan. Miscandu-ma intre dimensiuni, ajut la integrarea nivelurilor constiintei si asist la ascensiunea spre domeniul gratiiei Parasidiace,Ma gasesti la cei care accepta ca ingerii sunt aici si acum iar pe cei inzestrati cu intuitie ii initiez la un nivel constient.
Comunicarea cu divinul este un drept din nastere, iar intuitia sau calauzirea angelica este valabila pentru toata lumea.Este o alegere care, in ultima instanta, defineste aptitudinea sau atentia, manifestandu-se prin semne discrete care creeaza interactiunea. De asemenea, sunt un cristal al adevarului personal. Lucrand cu mine in timpul meditatiei, usile pana atunci inchise ti se vor deschide: vei vedea esenta Sinelui tau Superior si vei invata cum sa scoti la suprafata toate darurile ascunse in tine. ”

Arhangheli: Gabriel si Raguel