cristal energetic goethit - viata sufletului cristale energetice 7 chakre cristal energetic goethit - viata sufletului 2
cristal energetic goethit - viata sufletului cristale energetice 7 chakre cristal energetic goethit - viata sufletului 3
cristal energetic goethit - viata sufletului cristale energetice 7 chakre cristal energetic goethit - viata sufletului 4

Cristal Energetic Goethit - Viata Sufletului

32 lei

  • Cod produs: GOE
  • Disponibilitate: 2-3 Days

Etichete: viata sufletului - goethit cristal, energetic, cristale, energetice, chakre

Cristal Energetic Goethit - Viata Sufletului: acces la arhivele Akesice, reamintirea vietilor anterioare, legatura cu Pamantul, vindecarea prin suferinta, inbogatirea vietii sufletesti, creativitate artistica.

ELEMENT cristal Goethit: Pamant

Chakre cristal energetic de Goethit: Radacina (1), sexuala/creative (2), al treilea ochi (6)

Cristalul energetic de Goethit transporta amintiri si informatii stravechi venite din istoria Pamantului. El actioneaza ca un cristal-arhiva major pentru planeta noastra, stocand informatii despre istoria si evolutia Terrei, dar si despre fiecare specie de pe planeta. Cristalul energetic de Goethitul ne ajuta sa ne sa amintim istoria personala si ancestrala. Cristalul energetic de Goethit ne ajuta sa accesam memoria genetica si sa indepartam sau sa “stergem” tipare care au fost transmise de la stramosi sau de la rudele apropiate. Este excellent pentru a ajuta spiritele walk-in si entitatile interdimensionale sa se adateze la vibratiile Pamantului. Cristalul de Goethit este ideal pentru a fi programat cu intentii , mesaje si rugaciuni. El pastreaza un program pentru o perioada lunga de timp. Este extraordinary ca piatra a dorintelor. O piatra energetica de Goethit poate fi programat prin simpla formulare a intentiei in timp ce ne gandim la dorinta noastra. Apoi piatra poate sa fie pus ape un altar sau intr-un loc special, unde va radia energia acestei dorinte in cosmos in tot restul zilei. Datorita capacitatilor sale de impamantare, Goethit poate sa ne ajute si la transformarea respectivei dorinte din energie eterica in realitate. Deasemenea sustine sanatatea si vindecarea.

Cristalul energetic de Goethit ne aduce aminte ca exista o radacina comuna a cuvintelor “matern” si “materie” , folosit in meditatie ne face mai sensibili la perceptiile, emotiile si energiile corpului si ale planetei.

Goethitul este o piatra care favorizeaza imbogatirea vietii sufletesti, stimuleaza corpul emotional, facandu-ne mai constienti de intreaga noastra gama de sentimente. Contribuie la deschiderea inimii, trezing sentimentele de compasiune si de iubire. Ne ajuta sa ne amintim istoria sufletului nostru.

AFIRMATIE piatra energetica Goethit:  Ma deschid spre intelegerea deplina a tot ceea ce se afla inlauntrul meu – iubire si durere, bucurie si jale – venind din aceasta viata sau din celelalte, si mi le asum ca apartinandu-mi intru totul.

DIMENSIUNE: cca 4 cm, cristal brut

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun